AIR WICK Електрически комплект тюркоазен оазис

19 мл
Редовна цена
16,49 лв.
9,99 лв. 525,79 лв./л

Бранд: AIR WICK

Страна на произход:
Унгария
Описание на продукта
Air Wick е електрически комплект ароматизатор, съдържащ устройство и пълнител. Направен с технология, която постоянно променя ароматите, този ароматизатор Еъруик гарантирано ще неутрализира неприятните миризми в дома и офиса и ще остави на тяхно място свежо и дълготрайно ухание.
Изтегляния
Инструкции за безопасност
Адрес на доставчика
Аксон България АД, гр. София 1360, ул. Георги Караславов 14а, тел: 02/8191008
Условия за съхранение
Прочетете внимателно текста за безопасност и превантивни мерки. Запазете за бъдещи справки. Винаги изключвайте от контакта преди да отстраните или да поставите пълнителя с аромат. Не поставяйте на място, където устройството може да пострада от силни удари. Ако устройството се повреди, изключете електрозахранването от контакта преди да го извадите. Да не се използва с удължители или мулти щепсел адаптери. Само за употреба в закрити помещения. СЪХРАНЯВАЙТЕ В ИЗПРАВЕНО ПОЛОЖЕНИЕ. Не докосвайте с мокри ръце или метални предмети.
Адрес на производителя
Аксон България АД, гр. София 1360, ул. Георги Караславов 14а, тел: 02/8191008
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
delta-3-Carene, 1-(1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8-Octahydro-2, 3, 8, 8-tetramethyl-2-naphtaleny)ethanone, di-Limonene, cis-3-Hexenyl salicylate, Citral, Coumarin, alpha-iso-Methylionone, p-tert-Butyldihydrocinnamaldehyde, Linalool.

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

1097215