AIR WICK Пълнител freshmatic оазис

250 мл
Редовна цена
13,99 лв. 55,96 лв./л

Бранд: AIR WICK

Страна на произход:
Великобритания
Описание на продукта
Пълнител - спрей ароматизатор за въздух, предназначен да се използва в автоматично устройство спрей Air Wick. Ароматизатор Air Wick дава възможност за различна настройка на честота на пръскане, освежава въздуха и оставя приятен дълготраен аромат. Разчитайте на Еъруик за премахването на всеки източник на лоши миризми, който бива моментално заменен с неустоим свеж аромат.
Изтегляния
Инструкции за безопасност
Адрес на доставчика
Аксон България АД, гр. София 1360, ул. Георги Караславов 14а, тел: 02/8191009
Условия за съхранение
Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50ºC. .Да се съхранява извън обсегана деца. Да се пази от топлина/искри/открит пламък/нагорещени повърхности. Тютюнопушенето забранено. Флакона е под налягане: да не се пробива и изгаря дори след употреба. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Действа след отваряне до 60 дни* (*При употреба на най-ниска степен) .
Адрес на производителя
Аксон България АД, гр. София 1360, ул. Георги Караславов 14а, тел: 02/8191009
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
ETHANOL, BUTANE, PROPANE, ISOBUTANE.

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

Категории, в които се намира продуктът

1097336