KATARZYNA Contemplations Бяло вино Шардоне

750 мл
Редовна цена
17,49 лв. 23,32 лв./л

Бранд: KATARZYNA

Страна на произход:
България
Описание на продукта

Всяка реколта от серията Контемплейшънс на Катаржина, идва с нови шест различни етикета, които ще ви разкажат шест различни истории. В новата визия на Contemplations Chardonnay са събрани мъдрости от люлката на човешката цивилизация Близкия и Средния изток. Върху етикетите на Contemplations Chardonnay са избрани въздействащи мисли на световноизвестния персийски поет и учен Руми, живял през 13 век. Неговите послания са преминали през всички граници по света и продължават да издържат изпитанието на времето. 

Виното се характеризира с интензивен жълто-зелен цвят. Концентриран и хармоничен аромат на цитруси, праскова, ванилия и препечен хляб. Балансираният и елегантен вкус, включващ в себе си, обем, мекота, цитрусова свежест и интензивен вкусов аромат, отвежда до дълъг и привлекателен послевкус.Много добре се съчетава с отлежали сирена, бели меса, рибни ястия, топли салати.

Адрес на доставчика
Катаржина Естейт ЕООД, гр. Свиленград 6500, местност Бялата пръст
Условия за съхранение
Да се съхранява на сухо и хладно, защитено от слънчева светлина.
Адрес на производителя
Катаржина Естейт ЕООД, гр. Свиленград 6500, местност Бялата пръст
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
Съдържа СУЛФИТИ
Съдържание на алкохол
13,0 %

Алергени

Серен диоксид и сулфити да

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

Категории, в които се намира продуктът

1105883