Молерите Сух салам от дивечово месо

220 г
Обща цена
10,49 лв. 47,68 лв./кг

Бранд: Молерите

Страна на произход:
България
Описание на продукта

Сух салам от дивечово месо Молерите е приготвен от месо от дивеч, богато на белтъчини и бедно на мазнини. Дивечовото месо е със специфичен тъмночервен до кафяв цвят, с приятен аромат и отлични кулинарни качества. Сух салам от дивеч Молерите е 100 % натурален продукт, при приготвянето на който са използвани меса от дивеч с гарантиран произход и качество. Дивечовият сух салам Молерите е един чист продукт, който не съдържа немесни добавки, ГМО и глутен.

Адрес на доставчика
Карол-Фернандес Мийт ООД, гр. Благоевград , бул. Св. Димитър Солунски 1
Условия за съхранение
Да се съхранява при температура от -1°С до +5°С
Адрес на производителя
Карол-Фернандес Мийт ООД, гр. Благоевград , бул. Св. Димитър Солунски 1
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
60% смес от еленско месо и месо от диво прасе, 40% свинско гръдно месо, сол, смесена с консервант калиев нитрат, натурални билки и захари. Дивечов сух салам ”Молерите” е с гарантирано високо качество и хранителна стойност и не съдържа немесни добавки, ГМО и ГЛУТЕН. За 100g готов продукт се използват 146g чисто месо.

Хранителни стойности (на 100g)

Енергийна стойност 1084 kJ
Енергийна стойност 260 kcal
Мазнини 18.6 г
От кои киселини 11.7 г
Въглехидрати 2.3 г
От които захари 0.8 г
Протеини 21.1 г
Сол 4.19 г

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

10001800