BONI Карловска луканка

210 г
Редовна цена
9,49 лв. 45,19 лв./кг

Бранд: BONI

Страна на произход:
България
Описание на продукта

Карловска луканка Бони е сурово-сушена луканка, произведена по традиционна рецепта от подбрано свинско и говеждо месо. Неповторимият вкус на Карловска луканка се дължи на тайната рецепта, предавана от поколение на поколение в продължение на 100 години. Приятно овкусена с естествени подправки и с характерна мозаeчна структура, образувана от отделни малки късчета месо и сланина, Карловска луканка е апетитет деликатес, любим на всеки българин.

Адрес на доставчика
Месокомбинат Ловеч АД, гр. Ловеч, ул. Бяло Море 12
Условия за съхранение
При температура от -1 до +12°C. След отваряне съхранявайте в хладилник и използвайте до 2 дни, но не по - късно от датата, обозначаваща срока на трайност.
Адрес на производителя
Месокомбинат Ловеч АД, гр. Ловеч, ул. Бяло Море 12
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
Свинско месо, говеждо месо, сланина, сол, захар, антиоксидант : аскорбинова киселина, консервант : натриев нитрат, подправки.

Хранителни стойности (на 100 g)

Енергийна стойност 1661 kJ
Енергийна стойност 401 kcal
Мазнини 32 г
От кои киселини 15 г
Въглехидрати 1.3 г
От които захари 0.8 г
Протеини 26 г
Сол 4.5 г

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

1107319