WHISKAS Суха храна за котки с пилешко

300 г
Редовна цена
4,19 лв. 13,97 лв./кг

Бранд: WHISKAS

Страна на произход:
Унгария
Описание на продукта
Суха храна за котки Whiskas с пилешко месо е балансирана пълноценна храна за възрастни котки. Гранули Уискас са с хрупкава обвивка и мек пълнеж, който бързо става любим на котките. Суха храна за котки Whiskas осигурява всичко необходимо за нуждите на котките в зряла възраст, а хрупкавата текстура на гранулите намалява образуването на плака и зъбен камък.
Адрес на доставчика
Марс Инкорпорейтед България ЕООД, гр.София, ул. Л. Станчев 5, бл. Б, Ет 10
Условия за съхранение
Съхранявайте затворено на сухо и хладно място. За да избегнете задушаване, съхранявайте опаковките извън обсега на бебета, деца и домашни любимци.
Адрес на производителя
Марс Инкорпорейтед България ЕООД, гр.София, ул. Л. Станчев 5, бл. Б, Ет 10
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
Зърнени храни, месо и животински производни (29%. включително 4% пилешко в светлокафявите гранули), масла и мазнини, зеленчукови протеинови екстракти, минерали, зеленчуци (4% моркови в оранжевите гранули. 4% грах в зелените гранули), производни от зеленчуков произход.

Хранителни стойности (на 100 g)

Енергийна стойност 378 kcal

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

1096271