KATARZYNA Contemplations Вино Розе

750 мл
Редовна цена
18,49 лв. 24,65 лв./л

Бранд: KATARZYNA

Страна на произход:
България
Описание на продукта

Всяка реколта от серията Контемплейшънс на Катаржина идва с нови, шест различни етикета, които ще ви разкажат шест различни истории. Новата реколта Contemplations Rose 2022, е посветена на „Анимацията’’, която само по себе си е хибридна форма между кино и визуално изкуство, текст и звук, ритъм и движение, но най-същественото е проявата на въображение! всяка бутилка ще ви разкажв за част от еволюцията в стиловете и за някои от създателите на този жанр, ще ви представи различен поглед върху всеки от шесте етикета за важни исторически факти, персонажи и техники на анимационният процес.

Виното се характеризира с много светъл луково-розов цвят приковаващ вниманието. Фин, комплексен аромат, съчетаващ нюанси на грейпфрут, мъх от зелена праскова и плетеница от цитрусови аромати. Елегантен и балансиран вкус, вплитащ в себе си мекота, ефирност, свежест и силно изразен вкусов аромат.

Адрес на доставчика
Катаржина Естейт ЕООД, гр. Свиленград 6500, местност Бялата пръст
Условия за съхранение
Да се съхранява на сухо и хладно място, защитено от пряка слънчева светлина
Адрес на производителя
Катаржина Естейт ЕООД, гр. Свиленград 6500, местност Бялата пръст
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
Съдържа СУЛФИТИ
Съдържание на алкохол
13,0 %

Алергени

Серен диоксид и сулфити да

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

1105884