BARILLA Сос за спагети песто калабрезе

190 г
Редовна цена
6,99 лв. 36,79 лв./кг

Бранд: BARILLA

Страна на произход:
Италия
Описание на продукта

Сос за спагети Песто Калабрезе Barilla е класически италиански сос песто Калабрезе с чушки. Ароматната комбинация от добре узрели червени чушки, използвани за основа на този сос, и добавените сирена Пекорино и Грана Падано, приятно подлютени с подправки, правят този сос за спагети чудесен избор за приготвянето на вкусна и бърза питателна вечеря или обяд в традиционен италиански стил.

Адрес на доставчика
ВК Комерсиал Европродукт ООД, София, бул. Самоковско шосе 2Л, ТЦ Боила
Условия за съхранение
На сухо и проветриво място
Адрес на производителя
ВК Комерсиал Европродукт ООД, София, бул. Самоковско шосе 2Л, ТЦ Боила
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
червени чушки 37.1%, слънчогледово олио, сирене Рикота (суроватка и МЛЯКО), глюкозен сироп, лук, доматен концентрат 3%, сол, суроватка на прах, сирена: Пекорино романо 1.6% и Грана Падано 1.4% (лизозим от ЯЙЦЕ), оризово нишесте, захар, регулатор на киселинността: МЛЕЧНА киселина, лют пипер 0.1% и риган 0.08%, естествени аромати (МЛЯКО)

Хранителни стойности (на 100 g)

Енергийна стойност 1343 kJ
Енергийна стойност 325 kcal
Мазнини 29 г
От кои киселини 4 г
Въглехидрати 12.2 г
От които захари 6 г
Протеини 3 г
Сол 2.75 г

Алергени

Яйце да
Мляко да

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

1098984