Alpro Соева напитка шоколад

1 л
Редовна цена
7,49 лв. 7,49 лв./л

Бранд: Alpro

Страна на произход:
Белгия
Описание на продукта

Соева напитка с шоколад Alpro е соева напитка без съдържание на млечни протени с вкус на шоколад. С ниско съдържание на наситени мазнини, Алпро соева напитка е идеален продукт за директна консумация или за приготвяне на десерти. Отличен здравословен вариант на базата на напълно естествени растителни съставки.

Адрес на доставчика
Данон Сердика АД, гр. София, Охридско езеро 3
Условия за съхранение
От 1 до 25 С. След отваряне, съхранявайте в хладилник (максимум 7 С) и използвайте до 5 дни.
Адрес на производителя
Данон Сердика АД, гр. София, Охридско езеро 3
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
Вода, обелени СОЕВИ зърна (7%), захар, какао с намалено маслено съдържание (1, 5%), калциев карбонат, стабилизатори (карагенан, гума гуар, ксантанова гума), морска сол, регулатор на киселинността (калиев фосфат), ароматизант, естествен ароматизант, витамини (В2, В12, D2). Не съдържа МЛЯКО, МЛЕЧНИ продукти и ГЛУТЕН. Източник на протеини. С ниско съдържание на наситени мастни киселини. Натурално несъдържащо глюкоза.

Хранителни стойности (на 100g)

Енергийна стойност 257 kJ
Енергийна стойност 61 kcal
Мазнини 1.8 г
От кои киселини 0.4 г
Въглехидрати 7.9 г
От които захари 7.6 г
Протеини 3.1 г
Сол 0.14 г

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

10004750