Barni Миникекс с мляко 5x30гр

5 бр
Обща цена
3,29 лв. 0,66 лв./бр

Бранд: Barni

Страна на произход:
Полша
Описание на продукта

Миникекс с мляко Barni е вкусно кексче с млечен пълнеж в забавна форма на мече. Мекото кексче, скрило в себе си нежен крем, се топи в устата. Барни не съдържа никакви консерванти и изкуствени оцветители, и е удобно пакетиран, за похапване навсякъде и по всяко време.

Адрес на доставчика
Монделийз България ЕООД, ул. Бизнес Парк София 1, сграда 3, ет. 4, кв. Младост 4, 1766 София
Условия за съхранение
Да се съхранява на сухо и хладно място.
Адрес на производителя
Монделийз България ЕООД, ул. Бизнес Парк София 1, сграда 3, ет. 4, кв. Младост 4, 1766 София
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
ПШЕНИЧНО брашно, глюкозо-фруктозен сироп, захар, ЯЙЦА 12, 0,05, рапично масло, стабилизатор (глицерол), обезмаслено МЛЯКО на прах 3, 8%*, пълномаслено МЛЯКО на прах 2, 5%*, нискомаслено какао на прах, ПШЕНИЧЕНО нишесте, декстроза, набухватели (дифосфати, калиеви карбонати), глюкозен сироп, емулгатори (естери на МЛЕЧНАта киселина с моно- и диглицериди на мастни киселини, полиглицеролови естери на мастни киселини, СОЕВИ лецитини), сол, естествен ароматизант ванилия, сгъстител (гума гуар), регулатор на киселинността (лимонена киселина). * Еквивалент на 60% прясно МЛЯКО.

Хранителни стойности (на 100g)

Енергийна стойност 1626 kJ
Енергийна стойност 387 kcal
Мазнини 15 г
От кои киселини 2.3 г
Въглехидрати 58 г
От които захари 30 г
Протеини 6.1 г
Сол 0.62 г

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

10004810