PEDIGREE Храна за кучета дребни породи

2 кг
Редовна цена
19,49 лв. 9,75 лв./кг

Бранд: PEDIGREE

Страна на произход:
Унгария
Описание на продукта

Храна за кучета Pedigree, специално разработена за дребни породи. Суха храна Педигри осигурява пълноценна грижа и всички необходими хранителни качества, за доброто здрави на кожата, козината, храносмилането и устната хигиена на кучето за повече здраве и жизненост.

Адрес на доставчика
МАРС ИНКОРПОРЕЙТЕД БЪЛГАРИЯ ЕООД, ул. Лъчезар Станчев 5, сграда Б, ет.10
Условия за съхранение
На затворено, сухо и хладно място
Адрес на производителя
МАРС ИНКОРПОРЕЙТЕД БЪЛГАРИЯ ЕООД, ул. Лъчезар Станчев 5, сграда Б, ет.10
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
Зърнени храни, месо и животински производни (20%, включително 4 % пилешко ), Масла и мазнини (включително 0, 5% слънчогледово олио), производни от зеленчуков произход (включително 2% изсушена пулпа от цвекло), минерали (включително 0.7 натриев триполифосфат като активна съставка в кафявите гранули), зеленчукови протеинови екстракти зеленчуци, (включително 0, 5% сушени моркови (еквивалент на 4 % моркови)в оранжевите хранули, 1 % сушен грах ( еквивалент на 4 % грах ) е зелените гранули, Кафявите гранули обикновено са 80 % от продукта, оранжевите и зелените гранули са по 10% от продукта.

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

1102465