Ние в Kolichka.bg знаем какво предизвикателство е балансът между всички задължения, които имаме в ежедневието - опитваме се да балансираме между работата, личния живот, свободното време и често 24 часа в денонощието просто не ни стигат.

За всеки от нас е важно доброто съотношение между качество и цена, особено когато пазаруваме продукти за семейството си. В забързаното ежедневие е трудно да пазаруваш по най-оптималния начин - губиш време в сравняване на цени, обикаляш магазините за най-изгодните продукти, при това най-често след работа, когато си преуморен и главата ти е другаде.

Именно, защото ценим твоето време, създадохме #ИзгоднаКоличка, с която пазаруваш най-често купуваните продукти от всяко домакинство на ниска цена. Целта ни е да спестим твоето време и нерви. С #ИзгоднаКоличка ние сравняваме цените вместо теб и ти гарантираме най-ниската онлайн цена на повече от 400 продукта, които купуваш ежедневно - месо, риба, млечни продукти, хляб, пакетирани храни и още много. Така изгодното пазаруване става бързо, лесно и удобно, а ти имаш повече време за важните за теб неща!

Вярваме, че качеството не трябва да е скъпо.

Виж всички продукти>>

Регистрирайки се на Kolichka.bg се съгласявам с Общите условия и Политиката за поверителност. Настройки за поверителност .

Или