Партньори с Метро

В Kolichka.bg вярваме, че качеството не трябва да е скъпо. Стремежът да предложим възможно най-голям избор от продукти на достъпни цени, се превърна в наша цел. Ето защо избрахме да си партнираме с МЕТРО.

МЕТРО влиза на българския пазар през 1999 г и от тогава е синоним на качество и разнообразие на добри цени. А с наша помощ вече можете да пазарувате любимите си продукти от удобството на дома с доставка в рамките на същия ден.

От бюджетни продукти на марката Aro, през серията за професионални готвачи Metro Chefs, до Fine Life Bio, която съдържа 100% биосертифицирани продукти - храни и напитки, препарати и козметика, произведени съобразно изискванията за прозрачност и в рециклируеми опаковки.

Всичко това на повече от изгодни цени. Без досадно чакане по опашки. Без носене на тежки торби.

const checkJquery = function () { if (typeof jQuery === "undefined") { setTimeout(checkJquery, 500); } else { var script = document.createElement("script"); script.type = "text/javascript"; script.src = "https://static.kosik.cz/files/nl/kosik/velikonoce/scripts/velikonoce-0a2ff3a7ac.js"; document.getElementsByTagName("body")[0].appendChild(script); } }; checkJquery();
Регистрирайки се на Kolichka.bg се съгласявам с Общите условия и Политиката за поверителност. Настройки за поверителност .

Или