Penam

НАПРАВИ ПЪРВА ПОРЪЧКА СЕГА И ВЗЕМИ ВЕДНАГА 10 ЛВ. ОТСТЪПКА + БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ЗА 3 МЕСЕЦА

Добре дошъл в Kolichka.bg - онлайн супермаркетът, който прави пазаруването по-приятно, лесно и удобно!

Направи своята първа поръчка и използвай промо код 10KOLICHKA, за да получиш 10 лв. отстъпка на цялата сума + ваучер за безплатна доставка за 3 месеца* само до 08.12.2021 г.!

Купи сега важното за теб на добра цена!Виж Промо оферти >>


Виж най-продавани >>


Виж #ИзгоднаКоличка >>

С #ИзгоднаКоличка ние сравняваме цените вместо теб и ти гарантираме най-ниската онлайн цена на повече от 400 продукта.Така изгодното пазаруване става бързо, лесно и удобно, а ти имаш повече време за важните за теб неща!

*Офертата важи за нови клиенти при минимална стойност на първата поръчка от 80лв., направени до 08.12.2021 година, с промо код 10KOLICHKA. След използване на промо кода за отстъпка от 10 лв., в рамките на 7 дни ще получиш по имейл втори промо код, който ти осигурява 3 месеца безплатна доставка от Kolichka.bg за всяка поръчка над 30 лв. Промо кодът за безплатна доставка ти позволява да пазаруваш неограничено за 3 месеца без да заплащаш такса за доставка за всички поръчки над 30 лв. При активиране на кода, таксата за доставка ще бъде автоматично изваждана от крайната сума на поръчката. Всички условия можеш да видиш тук.

Регистрирайки се на Kolichka.bg се съгласявам с Общите условия и Политиката за поверителност. Настройки за поверителност .

Или