ВЗЕМИ 40 ЛВ ОТСТЪПКИ ЗА 5 ПОРЪЧКИ НА KOLICHKA.BG

Сигурни сме, че щом опиташ пазаруването онлайн на Kolichka.bg, ще искаш да пазаруваш само по този начин! Ето защо само сега ти предлагаме да направиш първите си 5 поръчки с отстъпка и да се увериш сам.

Направи първата си поръчка на сайта и използвай код KOLICHKA1, за да получиш веднага -15 лв. от стойността на покупките!

И това не е всичко - ще получиш код за 10 лв. отстъпка от твоята втора поръчка + още 3 кода по 5 лв. за третия, четвъртия и петия ти пазар!

Пазарувай лесно, удобно и изгодно на Kolichka.bg!

*Офертата важи за всички клиенти, направили своята първа поръчка на Kolichka.bg от 4 март до 29 май 2022 г. и са се съгласили да получават нюзлетър и промоционални съобщения по електронен път. Кодът KOLICHKA1 e за -15 лв. отстъпка от първата поръчка и важи за поръчки над 100 лв.
 • След доставката на първата поръчка, в рамките на 5 работни дни клиентът ще получи SMS с код за 10 лв. отстъпка от втората си поръчка.
 • След доставката на втората поръчка, в рамките на 5 работни дни клиентът ще получи SMS с код за 5 лв. отстъпка от третата си поръчка.
 • След доставката на третата, в рамките на 5 работни дни клиентът ще получи SMS с код за 5 лв. отстъпка от четвъртата си поръчка.
 • След доставката на четвъртата, в рамките на 5 работни дни клиентът ще получи SMS с код за 5 лв. отстъпка от петата си поръчка.

 • Всеки код за отстъпка е валиден в срок от 14 дни от датата на изпращането за поръчки над 30 лв.

  Всички условия можеш да видиш тук.  С #ИзгоднаКоличка ние сравняваме цените вместо теб и ти гарантираме най-ниската онлайн цена на повече от 400 продукта.Така изгодното пазаруване става бързо, лесно и удобно, а ти имаш повече време за важните за теб неща!

  const checkJquery = function () { if (typeof jQuery === "undefined") { setTimeout(checkJquery, 500); } else { var script = document.createElement("script"); script.type = "text/javascript"; script.src = "https://static.kosik.cz/files/nl/kosik/velikonoce/scripts/velikonoce-0a2ff3a7ac.js"; document.getElementsByTagName("body")[0].appendChild(script); } }; checkJquery();

  Регистрирайки се на Kolichka.bg се съгласявам с Общите условия и Политиката за поверителност. Настройки за поверителност .

  Или