Открийте изгоднии премиум марки

Премиум и по-изгодни марки с предложения за всеки вкус. Открийте METRO Chef, ARO и Fine Life и асортимента им от достъпни продукти, които ще ви вдъхновят и ще ви помогнат да приготвите вкусни ястия без компромиси.

fine-life Fine life

Ако обичате храната, но същевременно искате да спестявате, Fine Life предлага най-доброто решение. Открийте качествени храни, сравними със световните марки, но на по-достъпни цени.

metrochef METRO Chef

Висококачествени храни и съставки, създадени, за да задоволят най-взискателните нужди на професионалните готвачи и на тези, които се чувстват като такива.
Намерете добри продукти и добри цени за гарантирано вкусно меню.

aro Aro

Благодарение на марката ARO можете лесно да разпределите парите си, дори ако планирате голяма покупка. Открийте основни хранителни продукти на супер цени.

makro-fish Метро риба

От сьомга и пъстърва до калмари и октопод – намерете всичко необходимо за приготвянето на любимите си ястия с качествени продукти. Рибата ще опаковаме за вас в момента преди изпращането, защото и за нас, както и за вас, е важно да е свежа.

rioba Rioba

Открийте вкуса на любимата на всички напитка, направена с любов и качествени съставки. RIOBA предлага богат асортимент от продукти за кафе, както и сиропи за коктейли и много други продукти от света на кафето.

meat Свежо месо

Опитайте достъпно и първокласно месо на едно място. Ако искате да поглезите вкусовите си рецептори, открийте първокласната гама на Metro Chef или месо от избрани сертифицирани ферми. Опитайте качествените бургери на Metro Chef Premium или веган алтернативите на Metro Chef Veggie.