RAID Препарат против молци кедър

2 бр
Редовна цена
7,99 лв. 4,00 лв./бр

Бранд: RAID

Страна на произход:
Холандия
Описание на продукта

Препарат против молци Raid е препарат, предназначен да предотврати появата на дрешен молец в складови, битови и други помещения. Благодарение на уникалната си формула, препарат против молци Райд ефективно предпазва гардероби и шкафове за период около 3 месеца, а есенцията от кедър ароматизира приятно гардеробите.

Адрес на доставчика
SC Johnson / Орбико България ЕООД, София, ул. ,,Източна тангента" 161
Условия за съхранение
Съхранявайте при температура под 25⁰C
Адрес на производителя
SC Johnson / Орбико България ЕООД, София, ул. ,,Източна тангента" 161
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
Цинамил алкохол, цитронелол, гераниол, цитрал, д-лимонен, кумарин, 1 -(2, 6, 6-триметил-1 - циклохексен-1 ил) пентен-З-он. Може да предизвика алергична реакция.Дата на производство (MAN) и срок на годност (ЕХР): виж опаковката. Главна група 3 - Контрол на вредители. Продуктов тип 18 - Инсектициди, акарициди и продукти за контрол на други артроподи Категория на потребителите - Масова. Номер на разрешение за пускане нд пазара: 1212-1/13.01.2012 г.

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

1098695