Roshen Шоколадови бонбони shooters brandy

150 г
Обща цена
4,39 лв. 29,27 лв./кг

Бранд: Roshen

Страна на произход:
Украйна
Описание на продукта
Шоколадови бонбони Shooters Brandy Roshen са микс от шоколадови бонбони със сочен пълнеж с ликьор, които ще ви зарадват на всеки празник. Приготвени от най-добрата селекция шоколад с богат пълнеж от бренди ликьор, те ще ви изненадат с необичайния си сладко-тръпчив вкус. Съчетанието на кремообразен, топящ се в устата шоколад и висококачествен ликьор са гаранцията, че няма да можете да се откъснете от тях, докато не свършат.
Адрес на доставчика
Рошен България ЕООД, гр. София, бул. България 109, офис 44
Условия за съхранение
Да се съхранява при температура (18 ± 3) ° С и относителна влажност на въздуха не по-висока от 75%
Адрес на производителя
Рошен България ЕООД, гр. София, бул. България 109, офис 44
Състав, алергени и хранителни стойности
Състав
Съставки: Бренди ликьор (38% захар, глюкозен сироп, вода, алкохол, глюкоза, бренди0.3%, ароматизант(бренди), оцветител (Е150d). Захар, какова маса, каково масло, растителни мазнини (палмвово масло, масло от ши, ароматизант (ванилин). Минималното съдържание на какаови продукти е 50%, алкохол -3.1% СЪДЪРЖА РАСТИТЕЛНИ МАСИ, В ДОПЪЛНЕНИЕ НА КАКАО-МАСЛОТО.

Хранителни стойности (на 100g)

Енергийна стойност 1960 kJ
Енергийна стойност 470 kcal
Мазнини 24 г
От кои киселини 13.8 г
Въглехидрати 52 г
От които захари 45.7 г
Протеини 3 г
Сол 0 г

Полагаме всички усилия, за да поддържаме информацията за продукта актуална и коректна. Моля, имайте предвид, че е възможно да имаме пропуски. Съветваме Ви винаги да четете етикета на продукта. Можете да подадете сигнал за нередност с описанието на продукта тук: info@kolichka.bg

10004243